Utbildning


För oss står patienten i fokus. Följaktligen vill vi hjälpa er att ta hand om patienten på bästa sätt. Vi lägger därför stor vikt på hög service, vilket garanterar en professionell och komplett dränageutbildning.

När patienten ska skrivas ut från sjukhuset kommer en av våra medarbetare att ta kontakt med er om vi har fått information från sjukhuset, annars är ni välkomna att kontakta oss, så bokar vi en tid för utbildning.

Steg för steg går vår medarbetare igenom hur man dränerar pleuravätska och ascites med en kvarliggande kateter. Vi förklarar noggrant hur och när man ska byta förband. Vår medarbetare tar med sig all information ni behöver och hjälper er med hur ni ska beställa dränagematerial. I informationsmaterialet finns bland annat dränageanvisningar som visar de olika stegen i själva dränaget. Men det finns även skriftlig information om hur man byter förband. Dränageanvisningarna och annan viktig information kan ni också ladda ner på vår sida för Download.

Har ni fler frågor svarar vår medarbetare gärna personligen på dem under utbildningen. Även efter utbildningen står vi gärna till förfogande.

Har du frågor?

Här hittar du några av de vanligaste frågorna.

FAQ