fenik byter namn till ewimed

09 mars 2022

 

  • Varför byter fenik namn till ewimed? 

fenik AB är sedan många år handelspartner till ewimed i Tyskland. Egon Wiest, grundare och VD på ewimed GmbH i Tyskland, startade år 2006 vårt företag fenik AB, uppkallat efter sönerna Felix och Niklas.

Under åren som har gått har vi expanderat kraftigt. Tillsammans med våra handelspartner fenik AG i Schweiz, samt ewimed Austria GmbH i Österrike och ewiCare medical center i Ungern, tillhandahåller vi produkter för dränage av pleuravätska och ascites till sjukhus och patienter i stora delar av Europa. Nu är vi ett av de största företagen i Europa som är specialiserade på kvarliggande katetrar för återkommande pleuravätska och ascites. Vi har en egen produktutveckling och lägger stort värde på att ge bästa möjliga service och leverera produkter med hög kvalitet. Vårt primära mål är att ge mer livskvalitet till patienter.

Även andra länder i Europa efterfrågar våra produkter allt oftare. Därför fortsätter vi att expandera och vill då presentera vårt företag under ett enhetligt, globalt namn.

Nu återstår kanske frågan: vad kommer att ändras framöver? På denna punkt kan ni vara lugna. Förutom företagsnamn och mejladresser ändras inget. Vi är samma bolag under ett annat namn.

Har du frågor? Kontakta oss på +46 8-25 11 69 eller info.se@ewimed.com

Har du frågor?

Här hittar du några av de vanligaste frågorna.

FAQ