Dansktalande Administratör

ewimed är ett företag i medicinteknikbranschen som grundades 2006. Vi ingår i en koncern och är distributionspartner för produkter med tyngdpunkt på interventionsbehandling. I koncernen ingår motsvarande verksamheter i Tyskland, Österrike, Schweiz och Ungern. Vi vänder oss, med våra dokumenterat beprövade produkter, till palliativ medicin, onkologi, lungmedicin, interventionell radiologi, gastroenterologi och många andra specialistområden.

Vad som utmärker oss är livskvalitet och patientsäkerhet. För oss står patienten i centrum. För att säkerställa patientsäkerheten vill vi att användarna av våra produkter också vet hur de används. Därför undervisar våra medarbetare antingen patienten/anhörig eller vårdpersonal i ett korrekt användande.

Som förstärkning till vårt kontor i Bromma söker vi nu en

Dansktalande Administratör


Om tjänsten:

Rollen är en mångfacetterad tjänst där du sköter det administrativa arbetet tillsammans med en kollega på kontoret.

Uppgifterna innefattar orderadministration och kundsupport för våra kunder i Danmark. I nära samarbete med kollegan som är ansvarig för Sverige stöttar du även med orderadministration, kundsupport samt viss lagerhantering för våra svenska kunder. Kontaktytorna är många, så god kommunikation med kunder, patienter och intern organisation är av största vikt. Flexibilitet och samarbete är en självklarhet på kontoret, samt en prestigelös inställning att ta sig an utmaningar som dyker upp.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen arbetar du med administrativa uppgifter så som orderhantering/fakturering, administration av CRM systemet Cirrus samt viss lagerhantering. I rollen ingår även assistans vid administration av hemsida och sociala medier på danska och svenska. Du har telefonkontakt med kunder, patienter och det egna företagets representanter i såväl Danmark som Sverige.

Vem är du?

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning samt några års erfarenhet av administrativt arbete inom orderhantering och kundsupport. Du behärskar svenska, danska och engelska i både tal och skrift. Officepaketet med tonvikt på Excel är ett krav liksom körkort. Har du erfarenhet av administration inom vården eller medicinteknisk industri är det meriterande.

Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen har du ett systematiskt och noggrant arbetssätt. Du är van att arbeta självständigt och med stor ansvarskänsla. Vidare är du duktig på att kommunicera och bidrar till teamets framgång genom god organisations- och samarbetsförmåga. Du är flexibel, vänlig, trivs i supportrollen och räds inte att rycka in där det behövs.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag. Ansökan skickar du till:

marketing.se@ewimed.com

Vi ser fram emot att du blir en del av vårt team!

Information om hur vi hanterar dina personuppgifter hittar du i vår webbpolicy och i vår personuppgiftspolicy

Dela platsannons